Titti Nordieng - Pressfoto

Titti Nordieng – Pressfoto

Titti Nordieng född 28 januari 1965 i Borås, är en författare som är utbildad och yrkesverksam inom kommunikation och media. Hon har parallellt med sin yrkeskarriär utvecklat sitt författarskap.

Titti Nordieng är född i Borås men tillbringade de första 12 åren av sin uppväxt i Nässjö innan familjen flyttade till Mullsjö. Redan från tidiga år var skrivandet och skapandet centralt i Titti Nordiengs liv. Passionen för det skrivna orden och det kreativa flödet har fortsatt. Därför var valet av utbildning en självklarhet. Titti utbildade sig inom det vi idag kallar kommunikation och mediekunskap på Högskolan i Jönköping 1989-92. Efter utbildningen bosatte sig Titti Nordieng i Göteborg.

Författaren Titti Nordieng

I Titti Nordiengs böcker utforskas människans personliga potential och den verklighet vi befinner oss i. Titti började sitt skrivande i bloggen Pippi Grön som handlade om hälsa och personlig utveckling. Därifrån gick hon vidare in i författarskap och gav ut två böcker som berör personlig utveckling, människans potential och existentiell vetenskap.

Titti Nordiengs tredje bok kommer sannolikt ut 2018. Här utforskas en sedan länge efterfrågad vetenskaplig teori, ”The Big Theory of Everything”. Den nya boken kommer att ta med läsaren in i den virtuella verkligheten. En verklighet som bygger på information och simulering.

Kommunikation

Nordieng driver idag egen verksamhet i en kommunikationsbyrån där hon arbetar som kommunikationskonsult och författare. Ninetyfive är samlingsnamnet för ett antal kommunikationskoncept. Alla med målsättningen att hjälpa människor att tänka nya tankar och utforska outnyttjad potential inom strategisk-, projekt- och personlig kommunikation. Hennes böcker är en del av den personliga kommunikationen som handlar om inre utveckling. Den personliga kommunikationen innefattar även coachning och föreläsningar.

Konceptet handlar också om att hitta vägar som leder till utveckling. Att pröva nya sätt att tänka och kommunicera med andra och med sig själv. Att hitta strategier som tar oss dit vi ska så att vi inte fastnar eller driver åt sidan.

Nordieng har tagit fram ett välkänt koncept för kommunikation vid IT-relaterade förändringar och som Communication Manager framgångsrikt kommunicerat tekniska utrullningar över hela världen. Hon har ett brinnande intresse för att med enkla ord och målande liknelser förklara fakta och sammanhang som vid en första anblick kan kännas svåra att förstå.

Externa länkar